Fotodagar

Jag och Filip funderar på att ha fler fotodagar, eller ja, det kommer vi med all säkerhet att ha. Och visst är vi baserade i Kungsbacka och därmed Göteborgsområdet, men det hindrar oss inte från att ha sådana här dagar i andra städer. Jag själv är ganska sugen på en heldags fotografering i Tylösand. Där kan man urläckra strandbilder, allt från sexiga (inte pornografiska) bikinibilder, sensuella eller romantiska kärleksporträtt, i vattnet, på stranden, barn som springer runt och leker, familjeporträtt. Här kan man göra ALLT. Man kan till och med ha med sig hästen om man vill. Under dagen kan man grilla, äta på en av Tylösands restauranger.. Hade inte det varit awesome?
Aja, fundera lite på det där. Hade varit väldigt roligt. Nu ska jag se CSI och dricka läsk. På lördag entrar jag och Filip Fotomässan!

Lite mer bilder från Filip johnson !

Här kom en del bilder från modell för en dag som jag tog.
Det blev väldigt mycket bra resultat från både mig och malin och vi hoppas att ni som plåtades blev nöjda :)
mera modell för en dag kommer det att bli som sagt, håll bara utkik på hemsidan och här på bloggen !
Låt bilderna brata för sig själv // Filip Johnson

Min del från Modell för en dag

Först av allt; förlåt att det inte har kommit någon uppdatering förrän nu men jag är sådan som vill ha ALLT klart innan jag visar något. Och nu har jag suttit här i flera dagar och redigerat och redigerat och förbannat alla som smutsar ner fotostudions bakgrundsfonder, för det är faktiskt inte alls kul (och inte lätt) att redigera bort massa skoavtryck. Men i alla fall. Onsdagens modell för en dag gick utmärkt. Det var förseningar men jag tycker allt att jag fick en hel del bra bilder. Mina favoriter av mina egna blev de bilder jag tog på Rebecca Swerre, där jag lät make-up artisten Meduza göra en extrem styling. Här kommer lite godbitar från dagen:
De första bilderna är Rebecca Swerre, nästa är Matilda Ingvarsson och den tredje modellen är Rebecka Kindgren. Som ni märker har jag en förkärlek till svartvita bilder, vilket Filip också har. Så ni kommer se mycket svartvitt i framtiden!
Vill du boka tid hos oss?
Mer information på Fashionate.se

- Malin

RSS 2.0