Modell för en dag !







Foto: Filip Johnson

På onsdag...

... kommer man kunna bli fotad med JFR-smycken OCH då kunna vara med i reklamkampanjer för Jennifers smycken framöver!

JFR-smycken

Precis som Filip sa i förra inlägget så tycker vi båda två att vi har kommit igång med Fashionate väldigt bra! Och just nu sitter jag hemma och försöker vila upp mig inför onsdag - det kommer bli en lång dag!
Vi kommer förresten ha lite modetidningar med oss för att väcka inspiration, för jag hoppas på många inspirerade människor att träffa och fotografera :)
Det är också väldigt kul att vi redan har fått ett samarbete! Jennier Forsberg designar stilrena smycken och vi kommer inleda ett samarbete med henne! Så kanske kommer ni kunna bära hennes smycken i våra fotosessioner!
JFR smycken

- M

En sammanfattning

Det var en go kväll vi fick till i studion på LBS jag (Filip Johnson) och Sebastian Rohana förra veckan.
Han fastnade på nästan alla bilder och jag var nöjd, sen kan man diskutera hur ja redigerat, va jag kunde gjort bättre osv. 
Jag hoppas iallafall att det är mer positivt en negativt.
Jag tycker vi har kommit långt på bara en vecka ! hemsidan e klar (bilder ska bara upp), bloggen är igång och några plåtningar är avklarade.
På ONSDAG är det som sagt modell för en dag och det är huvudgrejen med projektet skolväg. Man blir fotad GRATIS och får dessutom bilderna GRATIS, hur bra som helst.
Och självklart kommer vi fortsätta med detta i framtiden också, det är alltså inte bara i dessa 2 veckor allting kommer hålla igång.
/// Filip Johnson :)

Dem sista studiobilder med Rohana

Detta är fler resultat från studiofotograferingen. Hoppas ni gillar det och vill se mer för det kommer.
Fotograf: Filip Johnson

Pepp!

Hur många är peppade inför "modell för en dag"-dagen då!? Det verkar som om vi är många! Förra året, när både Filip och jag läste foto c, gjorde vi uppgiften "The two project". Det gick ut på att vi skulle engagera oss i två fotogenrers och jag vald sportfoto samt modefoto. Så under två veckor fotade jag fotboll på Örjans Vall och Ullevi, V75 på Åby, och Rebecka både i studio och utomhus. Resultatet av fotosessionerna med Rebecka ser ni nedan. Hoppas ni blir peppade och kommer på onsdag 31 mars!
- M

Först ut !

Då var den första fotosession avklarad. Det blev en riktigt grym dag med många fina resultat.
Sebastian Rohana blev modellen för dagen och här har ni ett smakprov på hur ett av alla fina bilder blev.
jag kommer att lägga upp några mer här inom kort så håll utkik !
Modell: Sebastian Rohana
Fotograf: Filip Johnson
ha det fint /// Filip Johnson

Fashionate äntligen igång!

Äntligen är vår hemsida uppe vilket innebär att vi äntligen kan dra igång med detta projektet på allvar! Man kan tycka att det här projektet har krävts mycket förberedelser men allting har gått fint! Och just nu sitter jag här jättetrött men jag och Filip brainstormar i alla fall. Det är jätteroligt att dra igång Fashionate med någon annan duktig och driven, för då är man helt säker på att projektet inte stannar upp.
Vad är fashionate? Jo, vi är två unga fotografer - Malin Nilsson och Filip Johnson - som har olika erfarenheter från media/fotobranschen och som bestämde sig för att göra en TFP-byrå. TFP betyder Time for prints vilket innebär att varken modell eller fotograf betalar varandra. Vad vi vill göra är att inte bara vända oss till modeller utan även privata personer samt ta in unga designers, make-up artister och frisörer till det här projektet. Vår vinst är att jobba upp våra namn och ge både oss och andra goda meriter och erfarenheter. Kort och gott är det så man kan beskriva Fashionate. Vi inviger dessutom Fashionate med en "modell för en dag" onsdag 31 mars 12:00 - 20:00
Information: läs på bilden nedan.
Nu ska jag ta och äta lite och jag råder er att anmäla er till dagen! It's gonna be fabulous.
- M

RSS 2.0